Latex spuiten

Het aanbrengen van latex op wanden en plafonds door middel van latex spuiten is mogelijk op bijna alle ondergronden. Er wordt gebruikt wordt gemaakt van een Airless-spuitmachine. Dit zorgt voor het strak en snel aanbrengen van latex en/of muurverf, waarbij de structuur van de ondergrond bewaart blijft. Dit wil zeggen dat ook oneffenheden in de ondergrond niet verdwijnen. Ideaal voor de afwerking van glad stucwerk, spachtelputz en spack.

De grote voordelen van latex spuiten is dat het een strakker en gladder eindresultaat gaat dan wanneer er met een kwast of roller de latex aanbrengt. Tevens gaat het spuiten van latex vrij snel, hoe snel ligt aan de hoeveelheid afplakwerk. Een van de misschien toch wel belangrijkste voordelen is dat latex spuiten in de meeste gevallen tot wel 30% goedkoper is dan traditioneel schilderswerk.

Alvorens wij over gaan tot het spuiten, plakken wij alles secuur en vakkundig af. Het is erg belangrijk dat het afplakken nauwkeurig gebeurd om een mooi eindresultaat te krijgen. Dan brengen wij een diepgrondeermiddel aan die alle zuiging van de ondergrond wegneemt en waardoor er een perfecte hechting tussen de ondergrond en de latex ontstaat. Hierna kan de latex worden aangebracht om uw wanden schitterend af te werken.

Onze projecten

Wij leveren natuurlijk regelmatig nieuwe projecten op. U kunt de resultaten en onze werkwijze hier goed zien.
Bekijk wat Stucadoorsbedrijf Koppers heeft opgeleverd.

Heeft u stucadoorswerk of wilt u uw huis laten spuiten?

Meer diensten

Stucadoorsbedrijf Koppers - stucadoren

Stucadoren

Stucwerk bestaat uit veel verschillende onderdelen met verschillende doeleinden.

Stucadoorsbedrijf Koppers - Spackspuiten

Spackspuiten

Spacken is het afwerken van een wand of plafond door spack of sierpleister te gebruiken

Stucadoorsbedrijf Koppers - latex spray

Latex spuiten

Het aanbrengen van latex op wanden en plafonds is mogelijk op bijna alle ondergronden.